06.08.2022
tucson dating

You can choose between a ‘stay’ and a ‘rest’ at a love hotel with rates charged by the hour

You are then seated in a semi-private or less than private seat. Sometimes a curtain is drawn around you. Your host will clean your genitals with a warm towel or give you a these details light sponge down before starting the service. Some hosts will be topless and let you touch them, most will not.

If you can afford it, it is worth paying extra for the Hanabira Kaiten service. This is where more than one girl performs oral with two or more ladies swapping out for each other during the blowjob. It can be a distraction for some but it can also be a surprisingly rewarding experience.

There are literally hundreds of pinsaros in Tokyo with most being situated in the red light districts (see below); however, not all of them service foreigners and the service at some can be pretty poor. We’ve given you a selection of those bars that are amenable to foreigners and where some English is spoken.

Twin Tail

Twin Tail is situated in the south of the city in the Kamata Ota ward. It is known for having some better looking girls than some other budget blow job bars as well as offering longer service as standard. However, as with many of these bars, satisfaction very much depends on the girl you end up with. It does service gaijins though.

Rates are as follows for a 35 minute ‘playtime’ plus a 2000 Yen ($18) nomination fee for your choice of girl:

• Before 6.00pm: 6000 Yen ($54)
  • Before 9.00pm: 7000 Yen ($63)
  • After 9.00pm: 8000 Yen ($72)

Happy Hinomaru

Situated in Kabukicho, Happy Hinomaru is known for being foreigner-friendly and offers a mid-price blowjob with a reasonable selection of ladiespared to some bars, the standard of the ladies is much higher for not much more money.

They offer a selection of blowjobs from a menu board with a standard suck off being 4,320 Yen ($38) which lasts 20-minutes. This includes a nomination fee of your choice of lady.

They offer a loyalty card system with points earned for each visit so you can get a free service with a full card.