20.01.2015
noch nicht zugewiesene, alte Beiträge

Welfare management between steering and potentialisation. Six diagnostics of the present

In particular, the presentation pay attention to the growing tension between a desire to govern and a desire to produce change and new possibilities; For lack of better words, we refer to this as ‘potentialization’; that is, the creation of possibilities for renewal beyond our present conceptions. Governance, thus, indicates the desire for consistency with respect to financial policies, quality, and cross-departmental coordination. And potentialization marks a seemingly opposite desire to open up, transgress what is perceived as traditional and given, and to ‘think out of the box’. Welfare management has to maneuver in this contradictory terrain.

Tut mir Leid, aber die Kommentar-Funktion ist momentan deaktiviert.

03.07.2018
Denise Baumann