11.06.2022
asiandate visitors

Kornegay are a kid of your later Marvin Earl and you can Blanche Person Robinson Kornegay

Produced within the Guilford Condition, Letter.C., Mr. The guy graduated out-of Greensboro Senior school within the 1942, went to Newberry College within the All of us Navy V-12 Program, and you may graduated with a-b.S. studies on the School of South carolina. Mr. S. Navy during World war ii, and obligation up to speed brand new USS Este Dorado. The guy graduated on UNC-Chapel Slope Professional System and you will spent some time working throughout the stone business to own forty five decades which have enterprises in the Northern and you will Sc. The newest Kornegay friends stayed in Cheraw for decades as he is actually working with Palmetto Brick since the an income director. Mr.

Enduring try his girlfriend off 55 many years, Charlotte Look Kornegay; five college students, Carolynn Have a look Kornegay (Richard E.) Hartney Jr. from Fayetteville, Letter.C., John Hadley (Julie Clendenin) Kornegay, Mary Loftin Kornegay (Terry) Crahen and David Robinson (Eugenia Look) Kornegay all of Charming Yard; sixteen grandchildren, Richard Age. (Jenny Jo) Hartney III, Elizabeth Kornegay Hartney, Carey Sloan Kornegay, Ruth Kornegay (Marc Armand) Bodie, Addie Clemmons Kornegay, Emma Hadley Kornegay, Grace Huntsman Kornegay, John Hadley Kornegay Jr., Rebekah Clendenin Kornegay, Kemp Clendenin Kornegay, Emily Kornegay Crahen, Patrick Kelley Crahen, Sarah Marie Kornegay, John Thomas Kornegay, Kate Charlotte Kornegay and you can Caroline Seem Kornegay; a brother, Horace Robinson Kornegay; two sisters, Sarah Kornegay Take a look and you may Mary Jane Kornegay (Rufus Brady) Osborne.

A funeral service occured within dos p.m. Weekend, The fall of 20 out of Earliest Baptist Church out of Pageland. Burial adopted regarding the church cemetery.

Ms. Nothing try a person in Very first Baptist Chapel off Pageland and you may new Dorcas Sunday school Classification. She is a retired rn having Relationship Local Medical facility and you can did many years to own Dr. Griggs into the Pageland. Ms. Little was the fresh widow out of J.T. “Tommy” Little.

Enduring are a couple of sons, Harold (Barbara) Little off es (Betty) Little away from Monroe, Letter.C.; an aunt, Madeline Nixon out of Charlotte, Letter.C.; two grandd) Atkinson from Pageland, and you can Libby (Jerry) Marsh regarding Marshville; around three grandsons, Todd Hathaway away from Pageland, Marcus (Eva) Little of Poland, Minn., and you will Ashley Absolutely nothing out-of Columbia; ten higher-grandchildren; and half asiandate inloggen dozen high-great-grandkids.

Kornegay offered on You

A funeral service happened on step 1 p.yards. Saturday, Late. 19 regarding First Baptist Church, Cheraw. Burial then followed from the Roberts-Kimrey Cemetery during the Hickory Grove Baptist Church.

Surviving is his mothers away from Wallace; a cousin, Makenzie Nicole Martin out-of Wallace; maternal grand-parents, Virgil and you may Glenda Brantley from Townville; paternal grand-parents, Ray and you will Geri Martin regarding Central; and maternal higher-grandparents, Glenn and you can Josephine Ridlehoover from Bradley.

A funeral service occured from the 2 p.yards. Thursday, Late. 17 away from Bethlehem United Methodist Church. Burial then followed regarding chapel cemetery.