05.08.2022
selfiebbw sign in

It is product detailing, categories, Order, Invetory, Shipping, Customer Relationship Management, Enterprise Resource Planning, Software as a Service, etc

Here is some projects of our clients which is ready for our Digital India Initiative.

Pathos Online

Pathos app is Always ready for your Health Checkup.Pathos app Always works like your assistant, is now can make your life easy and smart.So now get your Health assistant immediately and start saving your time,money and unwanted efforts. We Are Also ready to Help You By Our Health Partners.

Swachh Bharat Mission

Swachh Bharat Mission :- All Swachh bharat mission volunteer Tracking and task appointment app. Daily attendance location base realtime monitiring app.Swachh Bharat Abhiyan or Swachh Bharat Mission is a nation-wide campaign in India for the period 2014 to 2019 that aims to clean up the streets, roads and infrastructure of India’s cities, towns, urban and rural areas.

City Kirana-Grocery App

Save more and Shop more with CITY KIRANA! Get all your grocery at lowest price; home delivered in Gonda. CITY KIRANA is your low price online store where you get the latest products from ITC, Hindustan Unilever, Nestle, Amul, Himalaya, Patanjali, Ashirwad and other leading brands. Shop online for grocery, beauty and personal care products, diapers & baby care, and get them delivered to your doorstep within 3 hours.

Click To Service

Based in Lucknow, Click to service is Location based mobile App and now running in only Lucknow city Click to service Lucknow Click to service is Location based mobile App and now running in only Lucknow city. Customer can book Ac, Tv, Fridge, Washing machine, Geyser and this type all electric and electronic appliances for repair. We give service to customer in 24 hrs. this app is totally digital and user friendly. customer can choose payment mode, he can online (Debit, Credit Card, Net Banking) and offline (cash) payment

VegFruito-Ecommerce App

Vegfruito Online Ecommerce Grocery Home Delivery App. Vegfruito is Greater Noida West based online grocery store. We deliver the best and fresh quality of Groceryproducts. Vegfruito is the latest B2C platform start-up in city serving across all the channels for providing Grocery products at your door step.

Swachh Bharat Mission