20.06.2022
Cambridge+United Kingdom review

Internet dating that removes the first hurdle

BeautifulPeople is a lifestyle

As a member of BeautifulPeople, you will have access to the most attractive people locally and from around the globe. You will also be able to frequent events and parties hosted by fellow members and BeautifulPeople. BeautifulPeople members have access to some of the most coveted guest lists from the hottest clubs locally and around the world. You can also post your own events and invite friends and attractive members you’d like to meet.

Connecting people through exclusive internet dating

BeautifulPeople is passionate about connecting people. BeautifulPeople members benefit from having model bookers, talent scouts, production companies, and agents who utilize the site looking for talent. Many members have ultimately gone on to have lucrative careers in modeling, television and other entertainment careers.

BeautifulPeople – Selective Online Dating

BeautifulPeople understands that finding a partner can be difficult, especially on the more traditional internet dating sites. This is why we are dedicated to providing you with an exclusive dating community giving you access to the “best little black book in the world”. In the past, online dating has developed a stigma; however BeautifulPeople has revolutionized the dating scene with its X- Factor style membership application.

How BeautifulPeople works

BeautifulPeople is the first dating community of its kind. To become a member, applicants are required to be voted in by existing members of the opposite sex. Members rate new applicants over a 48 hour period based on whether or not they find the applicant ‘beautiful’. Should applicants secure enough positive votes from members, they will be granted membership to the BeautifulPeople dating community. The vote is fair and democratic. BeautifulPeople does not define beauty it simply gives an accurate representation of what society’s ideal of beauty is as decided by the members.

(Reuters) – Like an old flame wrecking a first date, Facebook Inc burst in on the matchmaking scene on Tuesday and sent investors in rival apps on a panicked rush for the door.

Shares of Match Group Inc and its parent IAC plunged, wiping some $5 billion off their combined market values, after Facebook Chief Executive Mark Zuckerberg said his social media platform would develop its own dating app to rival Tinder, Match and others.