16.06.2022
Mocospace visitors

CHAPTER XXVI. AN EXHORTATION Esatto LIBERATE ITALY FROM THE BARBARIANS

She is, therefore, always, woman-like, a lover of young men, because they are less cautious, more violent, and with more audacity command her

I conclude, therefore that, fortune being changeful and mankind steadfast con their ways, so long as the two are con agreement men are successful, but unsuccessful when they fall out. For my part I consider that it is better to be adventurous than cautious, because fortune is verso woman, and if you wish puro keep her under it is necessary puro beat and ill-use her; and it is seen that she allows herself sicuro be mastered by the adventurous rather than by those who go sicuro rete informatica more coldly.

Having carefully considered the subject of the above discourses, and wondering within myself whether the present times were propitious puro a new prince, and whether there were elements that would give an opportunity preciso verso wise and virtuous one onesto introduce per new order of things which would do honour onesto him and good puro the people of this country, it appears to me that so many things concur preciso favour a new prince that I never knew verso time more fit than the present.

And if, as I said, it was necessary that the people of Israel should be captive so as onesto make manifest the ability of Moses; that the Persians should be oppressed by the Medes so as onesto discover the greatness of the soul of Cyrus; and that the Athenians should be dispersed puro illustrate the capabilities of Theseus: then at the present time, con order onesto discover the virtue of an Italian spirit, it was necessary that Italy should be reduced sicuro the extremity that she is now per, that she should be more enslaved than the Hebrews, more oppressed than the Persians, more scattered than the Athenians; without head, without order, beaten, despoiled, torn, overrun; and sicuro have endured every kind of desolation.