17.06.2022
OkCupid review

10 Best Black Dating Sites to Meet Black Singles in 2022

However, before you can start talking to any other users, you’ll need to choose your membership plan and pay for the first week or month of your subscription. Plans range in price from around $35 to $65 each month.

eHarmony is incredibly easy to navigate, even if you have no experience using online dating platforms. You can access this platform through a desktop website or a mobile dating app.

While eHarmony is a bit pricier than other dating apps, this simili a okcupid higher cost ensures that you will match with other black men and women who are serious about finding a lifelong partner. Additionally, eHarmony’s advanced matching algorithm ensures that you match with users who you may actually be interested in dating.

Overall, we recommend eHarmony for black men and women looking for a serious black dating site through which they can meet a long-term partner.

#2 BlackPeopleMeet: Best for Marital-Focused Relationships

If you’re looking for dating sites specifically for black people and are interested in beginning a marital-focused relationship, we recommend BlackPeopleMeet. This platform is the premier dating site for black and biracial singles.

To begin using this black dating site, you’ll first need to specify your gender and the gender you are interested in dating. Then, the site will take you through a few pages of questions about your location and ZIP code to help match you with singles in your region.

You’ll also need to create a username and password before you can begin matching with black singles. At this stage, you can set up your profile and include photos and information about yourself that you’d like other users to know.

While setting up your profile and browsing the singles on the site is free, you’ll need to begin a paid subscription before you can start chatting with other users. However, new users can take advantage of a seven-day free trial to test the site before making a monetary commitment.